Domov / Video a prenosy / IP kamery TruVision / IP Inteligentné kamery / Box prevedenie

TVC-5712

Kód: TVC-5712 Ukončené Ukončené
4 MPx, tehlová, H.265,Pravá D/N, Super Low Light farba - 0.002 Lux @ (F1.2,​ AGC ON) , WDR 140 dB, Audio, Poplach 2/2, BNC, micro SD/SHDC slot, Inteligencia, PoE (802.3-af) /12VDC/24VAC
Dostupnosť:
TVC-5712

Kamery série IP TruVision Series 7 s inteligentnými možnosťami udalostí, ktoré sú k dispozícii v rozlíšení 2, 4, 8 a 12 MP, poskytujú vysoko kvalitný obraz vďaka svojej extrémnej citlivosti na slabé svetlo a vylepšenému spracovaniu obrazu. Vďaka bohatej súprave funkcií sú tieto kamery ideálnou voľbou pre náročné bezpečnostné a monitorovacie aplikácie.

Kamery podporujú až 10 konfigurovateľných video streamov, ktoré umožňujú používateľom optimalizovať možnosti vzdialeného živého náhľadu kamery a zároveň riadiť využitie šírky pásma. Okrem kompatibility s ostatnými produktmi TruVision a softvérom tretích strán VMS podporujú kamery aj nahrávanie na NAS alebo lokálne nahrávanie na kartu MicroSD, aby boli chránené údaje v prípade prerušenia siete.

Vylepšené zabudované schopnosti video inteligencie idú nad rámec štandardnej detekcie udalostí, čo umožňuje operátorom prijímať oznámenia o udalostiach v reálnom čase a skracovať čas potrebný na vyšetrovanie po incidente.

Box kameru je možné inštalovať do TVC-OH3-HT vonkajšieho krytu s integrovaným infračerveným prísvitom, ktorý je ovládaný pripojením kamery cez RS485.