Domov / Video a prenosy / IP kamery TruVision / Fish eye - 360 st

TVF-5202

Kód: TVF-5202 Ukončené Ukončené
12 Mpx, 360° IP vnútorná, WDR, 1.29mm fisheye objektív, Pravá D/N, 15m IR, 2 cestné audio (vstavaný mikrofóm & repro), SD/SHDC slot, POE (803.af) /12VDC, heat map&priechodová analýza, biela
Dostupnosť:
TVF-5202

IP dome kamery TruVision 360º, ktoré sú ideálne vhodné pre rôzne aplikácie, poskytujú vysokokvalitné snímanie obrazu, ktoré poskytuje kompletný prehľad o vnútorných alebo vonkajších priestoroch a poskytuje mimoriadne bezpečnostné pokrytie. Vnútorné a vonkajšie modely s rozlíšením 6 a 12 MPx sú veľmi efektívne pre aplikácie, kde je potrebné pokryť široké oblasti, ako sú križujúce sa chodby, parkovacie domy, pulty a sklady. Kamery je možné použiť aj v konfigurácii na montáž na stenu na snímanie panoramatických scén. S dosahom infračerveného žiarenia až 15 m sa dajú použiť aj v prostredí so slabým osvetlením a na 24/7 externé sledovanie. Pre závesnú montáž a montáž na stenu je k dispozícii ďalšie príslušenstvo.

Šošovka ImmerVision

Panomorfný objektív ImmerVision je lepší ako tradičné panoramatické objektívy. Poráža tradičnú širokouhlú technológiu v oblasti výkonu a pokrytia videa a umožňuje používateľom navigovať v rámci panoramatického obrazu fotoaparátu bez skreslenia. Technológia Panomorph je najefektívnejším spôsobom, ako dosiahnuť väčšie pokrytie, lepšiu kvalitu obrazu a kompatibilitu.

Inteligentná maloobchodná analýza: Tepelná mapa a križovatková analýza

Integrovaná teplotná mapa a analýza križovatiek pomáhajú majiteľom maloobchodu lepšie pochopiť cestu zákazníka. Ukazuje, ako sa zákazníci pohybujú, koľko času trávia v rôznych zónach a ako sa správajú v obchode. Tieto cenné údaje, ktoré je tiež možné pravidelne exportovať alebo posielať e-mailom, poskytujú prehľad o najrušnejších a najmenej rušných časoch dňa, čo umožňuje maloobchodníkom optimalizovať a zodpovedajúcim spôsobom prideľovať zamestnancov.