Domov / Ukončené

TVW-6101

Kód: TVW-6101 Ukončené Ukončené
1080P HD-TVI / Analógová klinová kamera, 2.8 mm objektív, Pravá D/N, WDR w/ TVI, 10m IR, TVI or 960H Selectable výstup, TVI Control, 12VDC, IP66, IK8
Dostupnosť:
TVW-6101

Rada TruVision obsahuje komplexnú skupinu infračervených (IR) kamier HD-TVI pre samostatné alebo integrované inštalácie. Navrhnuté pre optimálnu kvalitu obrazu cez existujúci koaxiálny kábel, možnosti sú k dispozícii až v rozlíšení 8Mpx.

Produktová rada TruVision HD-TVI, ktorá je ideálna na zlepšenie kvality videa existujúcich inštalácií analógového kamerového systému od samoobslúh po parkoviská maloobchodných predajní, obsahuje vhodné kamery pre nový alebo existujúci projekt a môže Vám pomôcť dodržať rozpočtové obmedzenia bez toho, aby došlo k zníženiu bezpečnostných požiadaviek.

Kamery sú v prevedení pravé deň / noc a poskytujú farebný obráz cez deň a čiernobiely obráz v režime IR pri slabom osvetlení. Kamery TruVision HD-TVI sú k dispozícii s pevným objektívom alebo s varifokálnym objektívom.

V prevedeniach Dome, Tubusové, tradičné box alebo vežičkové. Modely Tubusové ponúkajú známy tvarový faktor, ktorý obsahuje predinštalovaný držiak na stenu so správou káblov. Všetky modely majú stupeň ochrany IP67 pre vonkajšiu inštaláciu a vybrané modely v Dome prevedení sú k dispozícii s krytom s antivandal hodnotením IK10.

Všetky kamery TruVision HD-TVI sú určené na rýchlu a ľahkú inštaláciu ihneď po vybalení, takže môžete byť v chode okamžite.