Domov / Video a prenosy / IP kamery TruVision / IP SpeedDome

TVS-5101

Kód: TVS-5101 Dopredaj Dopredaj
Multi-Imager 360⁰ kamera, 20MP/4x5MP obrazový senzor, VF motorický 2.8-12mm, Pravá D/N, WDR, 30m IR, Audio, Poplach, Micro SDXC Slot, IP67, IK10, Vykurovanie, Hi-PoE/12VDC
Dostupnosť:
TVS-5101

Prehľad

Kamera s viacerými snímačmi TruVision TVS-5101 je vybavený štyrmi samostatnými polohovateľnými snímačmi kamery s rozlíšením 5 megapixelov (každý) a samostatnými objektívmi so zoomom. Jedenu TVS-5101 je možné použiť na pokrytie veľkých plôch s poskytovaním panoramatických pohľadov až do 360 °, čo ponúka nákladovo efektívne a ľahko inštalovateľné riešenie, ktoré by zvyčajne vyžadovalo viac kamier s vysokým rozlíšením. Kombinácia kompresie H.265 s nízkou citlivosťou na svetlo vytvára ostré obrazy v náročných svetelných podmienkach.

Video inteligencia

Zabudovaná analýza videa môže automaticky informovať operátorov, keď sa vyskytujú určité udalosti, alebo im pomôcť ľahšie nájsť zaznamenané udalosti potom pomocou vyhľadávania VCA, keď sa kamera používa v kombinácii s NVR TruVision a softvérom TruVision Navigator. Medzi funkcie video inteligencie patrí okrem iného detekcia prekročenia čiary, detekcia narušenia, detekcia vstupu / výstupu z regiónu a ďalšie.

Znížené prevádzkové a inštalačné náklady

Inštalácia viacerých tradičných kamier si vyžaduje samostatnú kabeláž pre každú kameru, individuálne sieťové pripojenie a licenciu pre každý kanál kamery v systéme správy videa. Kamera s viacerými snímačmi TruVision so 4 internými ovládateľnými kamerami znižuje náklady na kabeláž, sieťové pripojenia a vyžaduje iba jednu licenciu VMS na kanál kamery. Rovnako ako u všetkých ostatných kamier TruVision nie je pri používaní softvéru TruVision Navigator na správu videa potrebná žiadna licencia na kameru.